Která surikata jsi?

Na začátku března (1. a 2. 3. 2023) se studenti druhých ročníků vypravili do Svitav, konkrétně do Pedagogicko-psychologické poradny. Cílem cesty byl workshop kariérového poradenství, který měl studentům pomoci při rozhodování v otázkách dalšího studijního zaměření a pomoci jim tak s výběrem seminářů do dalších ročníků studia. A jak dopoledne viděli sami studenti? Tady je pár postřehů od účastníků programu.

2.A

Byla to pro nás zajímavá zkušenost. Možnost dozvědět se sám o sobě mnohem víc. Uvědomit si, co všechno zvažovat při výběru povolání, poznat své silné stránky a využít je. Objevili jsme nové profese, o kterých jsme neměli tušení, že existují. Ne každému to ovšem pomohlo. Víme však, na koho se v této problematice lze obrátit. Děkujeme.

 

Sexta

Cílem bylo dozvědět se více o sobě samých a rozšířit naše povědomí o potencionálních karierních cestách. Pomocí zajímavých aktivit v interaktivním a přátelském prostředí se nám podařilo rozluštit, čím se chceme v budoucnu zaobírat. Za sextu určitě doporučujeme.